Spa i jönköping relax stockholm Vi på Hooks Herrgård erbjuder dig spapaket och weekend hela året runt. Söder om Jönköping intill Hokasjön hittar du Hooks Herrgård beläget i fantastisk miljö. Med sitt perfekta läge mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö är det nära I vårt SPA-paket för weekends ingår relax och träning, lån av badrock, tofflor. Unna dig en härlig och avkopplande helg i Jönköping med god mat, motion och relax med underbara behandlingar. Vi samarbetar med Hudoteket, ett komplett  Saknas: stockholm. Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Unna dig. Massage 30 min. Avkoppling för kropp och själ. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Gävle.

Våra Spahotell har ett eget spa, det vill säga en relax och möjlighet till sköna behandlingar. På spahotellen finns olika bastur, pooler, avslappningsmöjligheter. Vi erbjuder Spa & relax samt konferens i härlig sekelskiftesmiljö. Njut av en spaweekend och upplev vår prisbelönta sparitual som berör alla dina sinnen.

Bada i 38 grader varmt vatten och få massage av sköna vattenstrålar. Boka något av våra boendepaket där tillgång till relaxen ingår.

Vill ni njuta av en spaweekend på hotell?

Spa i jönköping relax stockholm Visa fler visar 19 av Njut i bubbelpoolen och koppla av med olika bastubad och massage. Läs mer Köp nu. Erbjudanden på spaweekend och spahotell för er helg Behöver du en paus i vardagen? Fiskpedikyr för två Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i champagne!

Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Vi på Hooks Herrgård erbjuder dig spapaket och weekend hela året runt. Söder om Jönköping intill Hokasjön hittar du Hooks Herrgård beläget i fantastisk miljö.

Med sitt perfekta läge mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö är det nära I vårt SPA-paket för weekends ingår relax och träning, lån av badrock, tofflor. Unna dig en härlig och avkopplande helg i Jönköping med god mat, motion och relax med underbara behandlingar. Vi samarbetar med Hudoteket, ett komplett  Saknas: stockholm. Vi erbjuder Spa & relax samt konferens i härlig sekelskiftesmiljö.

Njut av en spaweekend och upplev vår prisbelönta sparitual som berör alla dina sinnen.

Spaweekend i Jönköping - En totalupplevelse för alla sinnen

Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Unna dig. Vi erbjuder Spa & relax samt konferens i härlig sekelskiftesmiljö. Njut av en spaweekend och upplev vår prisbelönta sparitual som berör alla dina sinnen. Unna dig att njuta av sköna behandlingar. Här njuter du bland annat av massage, duobehandling, fotkurer, exklusiva ansiktsbehandlingar och wiiprojects.org: stockholm.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail