Sauna stockholm spa stockholm city Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och Nr 1 av 39 Spa och välmående i Stockholm. Läs mer Gamla Stan Thai Massage.

Välkommen till Selma City Spa, här kan ni njuta av vår rooftop pool, bastu, relax, behandlingar, fräscha sallder och läskande bubbel bland Stockholms takåsar! Selma City Växla ner och njut av en avslappnande massage, en energigivande. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga.

Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Välkommen till Selma City Spa, här kan ni njuta av vår rooftop pool, bastu, relax, behandlingar, fräscha sallder och läskande bubbel bland Stockholms takåsar!

Selma City Växla ner och njut av en avslappnande massage, en energigivande. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, checka in på Clarion Hotel Signs spaanläggning Selma City Spa för en.

Stockholms bästa spa

Sauna stockholm spa stockholm city Stockholms bästa spa Uppdaterad 6 dec Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och avslappning.

Rörstrandsgatan 24Vasastan. Varva ned med fötterna i poolen och frukt i handen för att sedan prova några av husets behandlingar. Fantastiskt ny ansiktsbehandling med primereffekt 'Mangoosteen Lactic Acid Tropical Peel' är en ansiktsbehandling som bygger på superfrukten Mangosteen och det helt nya unika Lactic Acid Complexet bestående av högeffektiva egenskaper från Mjölksyra, Rödklöverextrakt och Ribose. Spa, salongsbad, romersk bad- och bastuavdelning, solterrass, gym, barberarsalong och ekologisk restaurang är bara några faciliteter som du kan njuta av här.

Vi har badat och bastat oss igenom utbudet för att kunna guida dig rätt till Stockholms bästa span, utan rangordning.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail